ExtraPengs bidrag till ett hälsosammare liv heter ”Casale Paradiso”.

ExtraPengs bidrag till ett hälsosammare liv heter ”Casale Paradiso”, en kallpressad extra olivolja! Har du funderat på att leva mer hälsosamt och byta ut värmemanipulerat fett som margarin mot kallpressad olivolja? Kanske också minska på ditt intag av produkter som innehåller mängder med socker? ExtraPeng rekommenderar er i så fall att läsa ”Den självläkande människan”. Detta är en hälsofilosofisk bok som ger en helhetssyn på det som skapar hälsa och välbefinnande. Det handlar om att stärka det friska och bygga hälsa. Skräpmat däremot bryter ner kroppen och gör oss sjuka. Socker beskriver hon som en skadlig drog, lika beroendeframkallande som heroin. Det grundläggande i Susanna Ehdins mathållning är att man ska äta mat som är så näringstät och så lite industriellt bearbetad som möjligt. Kött från frigående djur, fisk, bönor, linser, grönsaker, frukt, säd och nötter men inte vitt bröd, charkuterier, socker och läsk. Kallpressad olivolja men inte värmemanipulerat fett som margarin. Diabetes, migrän, reumatiska sjukdomar, allergier är egentligen symtom på ett för tidigt åldrande på grund av energibrist, hävdar Susanna Ehdin. Läs boken: ”Den självläkande människan”!


Tidigare nyheter


SNABB LEVERANS!

Leverans inom 2 dagar!!

Några kommentarer

Nacka: Tusen tack för att ni är så otroligt serviceminded! Ska rekommendera er till alla jag känner!

Några kommentarer

Klass 8A Rättviksskolan:”Vi är nöjda med försäljningen, men så här efteråt insåg vi att klassen kunde sålt fler! Därför skall vi sälja denna produkt igen! Väldigt lättsålt, säljer sig själv om man som förälder tar med till jobbet!"

Senaste nytt

2018-11-30 ExtraPengs bidrag till ett hälsosammare liv heter ”Casale Paradiso”.
Byt ut värmemanipulerat fett som margarin mot kallpressad olivolja! Kanske också minska på ditt intag av produkter som innehåller mängder med socker?

Läs mer

Visste du att

Smygehuk är Sveriges och den skandinaviska halvöns sydligaste udde, samt är känt för sitt café och fiskrökeri. Smygehuk har ett av Sveriges främsta båtbyggerier med inriktning mot bland annat träbåtar. Här känner man klapprande runda stenar under fötterna när man promenerar längs kusten.

Dagen i historia

Idag - Onsdagen den 23 September 2020
Tekla Tea

1999 - Svenska Telia och norska Telenor sluter efter segslitna förhandlingar ett avtal om fusion. Näringslivsminister Björn Rosengren fäller de klassiska orden om Norge som den sista sovjetstaten (affären spricker obönhörligen den 16 december samma år).
Design & CMS av Webzoo AB