ExtraPeng lanserar i dag hemsidan extrapeng.se!

Vi ser med stor glädje fram emot att kunna erbjuda skolklasser, föreningar och lag en kvalitativ lättsåld och hälsosam produkt som kommer hjälpa er att uppnå er grupps mål.

Oliviljan "Casale Paradiso" är enligt vår och många andras smaklökar en fantastisk god olivolja. Vi är stolta att ha ett samarbete med en av Italiens mest respekterade olivoljeproducent, Vabro (www.frantoiovabro.it)

Vår målsättning är att kunna erbjuda er alla en förstklassig och smidig service!

Välkommen till ExtraPeng!!Tidigare nyheter


SNABB LEVERANS!

Leverans inom 2 dagar!!

Några kommentarer

Nacka: Tusen tack för att ni är så otroligt serviceminded! Ska rekommendera er till alla jag känner!

Några kommentarer

Klass 8A Rättviksskolan:”Vi är nöjda med försäljningen, men så här efteråt insåg vi att klassen kunde sålt fler! Därför skall vi sälja denna produkt igen! Väldigt lättsålt, säljer sig själv om man som förälder tar med till jobbet!"

Senaste nytt

2018-11-30 ExtraPengs bidrag till ett hälsosammare liv heter ”Casale Paradiso”.
Byt ut värmemanipulerat fett som margarin mot kallpressad olivolja! Kanske också minska på ditt intag av produkter som innehåller mängder med socker?

Läs mer

Visste du att

Olivoljan är rik på antioxidanter, dvs ämnen som polyfenoler och E-vitaminer. De anses skydda kroppens celler mot bland annat fysiska åldrandet och cancer. Oljan inehåller en stor andel av de nyttiga enkelomättade fetterna (mellan 54%.83%). Dessa sänker den onda kolesterolhalten och motverka åderförkalkning.

Dagen i historia

Idag - Söndagen den 18 April 2021
Valdemar Volmar

359 - Romerske kejsaren Gratianus föds.
Design & CMS av Webzoo AB