Vår olivolja Casale Paradiso har fått en fin utmärkelse!

Tävlingen, "The Gold i Italien ®" jämför förträfflighet italienska olivoljor i intervallet deras variabilitet, som utgör styrkan i produktionen av de företag som mest engagerade och utmärkte sig med produkter av hög kvalitet. Così, ne "L'Oro d'Italia®", saranno a confronto sia gli oli "extravergini" che quelli fregiati da riconoscimento europeo DOP e IGP. Således, i "The Gold i Italien ®", jämför med både olja "extra jungfruolja" europeiskt erkännande att de smyckat med SUB-och SGB.

I anslutning kommer att extrapoleras Olive "monovarietali", "ekologisk", "extrema olja" från olivodlingarna i norra Italien och kommittén kommer att avgöra om att dela ut ett pris som heter "The Golden ...", aktivera dess varumärke tävlingar , är den första oljan i varje region betydande om antalet prov in.
Att överväga alla oljor, absolut anonymitet som tillhandahålls av en offentlig tjänsteman, kommer en jury att bestå av heads-panel, panelmedlemmar och professionella provsmakare.

"Guldet i Italien ®" tog beskydd till ordföranden och ordföranden i ministerrådet, offentliga organ såsom ministeriet för jordbruk, livsmedel och skogsbruk, andra ministerier, Marche och Apulien, Handelskammaren och provinser Ancona och Lecce, kommuner och andra områden olivolja signifikanta samband inklusive NOC, och UNAPROL UNASCO, CIA, FEDERDOP, Coldiretti, Confagricoltura, COPAGRI och andra har krävt att initiativet, upprätthålla, och där de såg säkerhetsfrämjande flöden till producenterna.

I "The Gold i Italien ®" tillsammans Institute of Higher Education "Cecchi A." i Pesaro, panelen vid universitetet i Bologna - Cesena Di.SA, Assam-Umbrien-Marche och dell'ASSOPROL , för jordbruket Academy i Pesaro, föreningen "Wayfarers av Flavours", CEA Posidonia, Olive House of Leven, föreningen "The Villages of Taste" och har media partner "Teatro Naturale".Tidigare nyheter


SNABB LEVERANS!

Leverans inom 2 dagar!!

Några kommentarer

Nacka: Tusen tack för att ni är så otroligt serviceminded! Ska rekommendera er till alla jag känner!

Några kommentarer

Klass 8A Rättviksskolan:”Vi är nöjda med försäljningen, men så här efteråt insåg vi att klassen kunde sålt fler! Därför skall vi sälja denna produkt igen! Väldigt lättsålt, säljer sig själv om man som förälder tar med till jobbet!"

Senaste nytt

2018-11-30 ExtraPengs bidrag till ett hälsosammare liv heter ”Casale Paradiso”.
Byt ut värmemanipulerat fett som margarin mot kallpressad olivolja! Kanske också minska på ditt intag av produkter som innehåller mängder med socker?

Läs mer

Visste du att

En guldklimp stor som en tändsticksask kan plattas ut till en yta motsvarande storleken på en tennisbana.

Dagen i historia

Idag - Söndagen den 18 April 2021
Valdemar Volmar

359 - Romerske kejsaren Gratianus föds.
Design & CMS av Webzoo AB