Om Casale Paradiso

ExtraPengs olivolja är en kallpressad extra jungfruolivolja. Det är precis samma sak med olivolja som med vin. Oliverna måste vara friska och hela för att ge en välsmakande och hållbara olja.

Vår olivolja kommer från Vabro (www.frantoiovabro.it), i Tocsana, en av Italiens bästa producenter. Deras olivolja har fått många fina utmärkelser. Den har bland annat två år i rad blivit utsedd till världens näst bästa fruktiga olivolja på den stora olivoljemässan i Verona.

Vår kallpressade olivolja är gyllengul blandad med klargröna toner. Doften är ren, generös och inbjudande. Det första man möts av är minnen av nyslagen sommaräng, kronärtskocka, solvarma tomater. I bakgrunden döljer sig toner av mandel och choklad. Även smaken är ren där inslagen från doften går igen. Eftersmaken är mycket angenäm med endast en liten beska och en lagom balanserad pepprighet.

Oljan är mycket användbar. Den passar utmärkt som krydda i sallad, som smak- och upplevelseförstärkare över medelkraftiga till kraftigare fiskrätter, stekt eller grillat kött, gryta, soppa eller olika röror, get- och fårost. Eller varför inte bara njuta av den tillsammans med ett härligt medelhavsbröd och lite flingsalt innan maten.

Den kallpressade olivoljan är en utmärkt julklapp, present, eller gåva att ta med sig när man är bortbjuden.

ExtraPeng kan erbjuda skolklasser/föreningar/lag ett mycket bra inköpspris och ett attraktivt rekommenderat pris (120-150 kronor). I butik bör oljan ligga på ett pris mellan 175-200 kronor. Tar man hänsyn till den upplevelse som smak och doft erbjuder, kan den jämföras med oljor som kostar upp till 250-275 kr. Genom ExtraPeng kan ni köpa den i låda om sex 50 cl flaskor. Vi bjuder på transporten! (Vid beställning av färre än 120 flaskor tillkommer frakt).
SNABB LEVERANS!

Leverans inom 2 dagar!!

Några kommentarer

Nacka: Tusen tack för att ni är så otroligt serviceminded! Ska rekommendera er till alla jag känner!

Några kommentarer

Klass 8A Rättviksskolan:”Vi är nöjda med försäljningen, men så här efteråt insåg vi att klassen kunde sålt fler! Därför skall vi sälja denna produkt igen! Väldigt lättsålt, säljer sig själv om man som förälder tar med till jobbet!"

Senaste nytt

2018-11-30 ExtraPengs bidrag till ett hälsosammare liv heter ”Casale Paradiso”.
Byt ut värmemanipulerat fett som margarin mot kallpressad olivolja! Kanske också minska på ditt intag av produkter som innehåller mängder med socker?

Läs mer

Visste du att

En guldklimp stor som en tändsticksask kan plattas ut till en yta motsvarande storleken på en tennisbana.

Dagen i historia

Idag - Tisdagen den 27 Juli 2021
Marta

1225 - Visby domkyrka invigs som församlingskyrka.
Design & CMS av Webzoo AB