Om ExtraPeng

ExtraPeng startade verksamheten i början av 2011. Företagets affärside är att importera förstklassig olivolja från Italien (Toscana) och att erbjuda föreningar, lag och skolklasser möjligheten att tjäna extrapengar till sin verksamhet.

Vi har noterat att det finns en stor efterfrågan från föreningar, lag och skolklasser att dra in extrapengar till utveckling av verksamhet och b la olika resor. Vi har även noterat att konsumenten i allt högre utsträckning efterfrågar kvalitativa produkter, dvs;

produkter som ger valuta för pengarna
produkter som människor använder dagligen
produkter som är hälsosamma

Då vi har ett djupt och nära samarbete med en av Italiens mest kompetenta producent i kombination med volymfördelar, så kan vi erbjuda svenska föreningar, lag och skolklasser ett väldigt konkurrenskraftigt inköpspris och en bra förtjänst.

ExtraPeng tycker att välgörenhetsorganisationer spelar en mycket viktig roll i vårt samhälle. Därför skänker vi upp till 2,50 kronor per såld olivoljeflaska till välgörenhetsorganisation (90-konto) om klassen, föreningen eller laget gör detsamma.

Tjäna pengar till klassen, föreningen eller laget och hjälp samtidigt andra är väl inte en sådan dum kombination!?

Kontaktperson, Janos Pataky
08-519 775 41


SNABB LEVERANS!

Leverans inom 2 dagar!!

Några kommentarer

Nacka: Tusen tack för att ni är så otroligt serviceminded! Ska rekommendera er till alla jag känner!

Några kommentarer

Klass 8A Rättviksskolan:”Vi är nöjda med försäljningen, men så här efteråt insåg vi att klassen kunde sålt fler! Därför skall vi sälja denna produkt igen! Väldigt lättsålt, säljer sig själv om man som förälder tar med till jobbet!"

Senaste nytt

2018-11-30 ExtraPengs bidrag till ett hälsosammare liv heter ”Casale Paradiso”.
Byt ut värmemanipulerat fett som margarin mot kallpressad olivolja! Kanske också minska på ditt intag av produkter som innehåller mängder med socker?

Läs mer

Visste du att

En jumbojet använder ca 15000 liter bränsle för att lyfta.

Dagen i historia

Idag - Tisdagen den 25 Februari 2020
Sigvard Sivert

1952 - Svenske artisten Tomas Ledin föds.
Design & CMS av Webzoo AB