Pesto


50 gram pinjenötter
2 kruka(or) basilika
1 st vitlöksklyfta(or)
100 gram parmesanost
2 dl olivolja
gourmetsalt (efter behov)
svartpeppar från kvarn

Gör så här:

Rosta pinjenötterna. Stöt basilika och pinjenötter i en mortel, eller kör i en mixer/ matberedare. Lägg i vitlök och lite av oljan. Fortsätt att stöta. Tillsätt sedan den rivna parmesan-osten och rör om. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

Gör gärna en dubbel sats att ha i kylen. Pesto håller ca en vecka och kan användas till mycket.

Tips

Pesto passar även till kyckling eller skaldjur.


SNABB LEVERANS!

Leverans inom 2 dagar!!

Några kommentarer

Nacka: Tusen tack för att ni är så otroligt serviceminded! Ska rekommendera er till alla jag känner!

Några kommentarer

Klass 8A Rättviksskolan:”Vi är nöjda med försäljningen, men så här efteråt insåg vi att klassen kunde sålt fler! Därför skall vi sälja denna produkt igen! Väldigt lättsålt, säljer sig själv om man som förälder tar med till jobbet!"

Senaste nytt

2017-01-02 ExtraPengs bidrag till ett hälsosammare liv heter ”Casale Paradiso”.
Byt ut värmemanipulerat fett som margarin mot kallpressad olivolja! Kanske också minska på ditt intag av produkter som innehåller mängder med socker?

Läs mer

Visste du att

genomsnittsåldern i General Motors styrelse är lägre än genomsnittsåldern i Rolling Stones.

Dagen i historia

Idag - Måndagen den 18 December 2017
Abraham

1908 - Dramaten i Stockholm invigs med pjäsen Mäster Olof av August Strindberg.
Design & CMS av Webzoo AB