Varför olivolja?

En uppskattad produkt


Olivolja är en uppskattad och nyttig produkt som svenska konsumenter blir alltmer intresserade av. Det finns ett stort urval av olivolja på marknaden med olika kvalitet. Vissa oljor är ganska smaklösa medan andra har en bredare smak. Vår olivolja, ”Casale Paradiso”, är av högsta kvalitet och tillhör gruppen ”exklusiva oljor”. Denna olja används med fördel till all typ av matlagning. Då oljan är av en sådan god kvalitet bör den i butik kosta ca 200 kronor. Men ExtraPeng kan pga. stor volym mot föreningar, klasser och lag erbjuda ett fördelaktigt inköpspris om 75 kronor med ett rekommenderat försäljningspris om 135 kronor. Med tanke på oljans kvalitet kan ni om ni så önskar, välja ett högre försäljningspris, än vårt rekommenderade pris (upp till 160:-), det bestämmer ni!

Enkelt att sälja

Olivolja är en produkt som svenska hushåll använder året runt. Produkten är därmed inte säsongsberoende. Oljan levereras senast tre veckor efter inlämnad beställning. Ni kan välja två alternativ; ta upp beställningar och skicka därefter in en order till oss eller beställ direkt det antal ni vill sälja. Ni bestämmer vilket alternativ som passar er klass eller förening! Fördelen med "beställ direkt" är att ni då har produkten direkt i er hand och slipper två försäljningsbesök. Väljer ni att först ta upp beställningar kan ni använda formuläret som finns under fliken "produkt & säljinformation. Vår olivolja är en uppskattad present! Ett säljargument; ”Ta med en kvalitetsolja när du går bort i stället för blommor, en flaska vin eller en chokladask!”

Hälsosam

Olivoljan är rik på antioxidanter, dvs. ämnen som polyfenoler och E-vitaminer. De anses skydda kroppens celler mot bland annat det fysiska åldrandet och cancer. Oljan innehåller en stor andel av de nyttiga enkelomättade fetterna (mellan 54%-83%). Dessa anses sänka halten av det onda kolesterolet och motverka åderförkalkning. På Kreta konsumerar varje person 30 kilo olivolja per år och 90% av allt fett befolkningen använder är olivolja. Befolkningen har världens lägsta nivåer av dödlighet i hjärt- och kärlsjukdomar (Källa: Olivolje Guiden).


SNABB LEVERANS!

Leverans inom 2 dagar!!

Några kommentarer

Nacka: Tusen tack för att ni är så otroligt serviceminded! Ska rekommendera er till alla jag känner!

Några kommentarer

Klass 8A Rättviksskolan:”Vi är nöjda med försäljningen, men så här efteråt insåg vi att klassen kunde sålt fler! Därför skall vi sälja denna produkt igen! Väldigt lättsålt, säljer sig själv om man som förälder tar med till jobbet!"

Senaste nytt

2018-11-30 ExtraPengs bidrag till ett hälsosammare liv heter ”Casale Paradiso”.
Byt ut värmemanipulerat fett som margarin mot kallpressad olivolja! Kanske också minska på ditt intag av produkter som innehåller mängder med socker?

Läs mer

Visste du att

Ordet för krig på Sanskrit betyder: längtan efter fler kor.

Dagen i historia

Idag - Tisdagen den 27 Juli 2021
Marta

1950 - Galenskaparen Claes Eriksson föds.
Design & CMS av Webzoo AB